2005.11.22. Kedd

A hétvégét egy nap szabival meghosszabbítottam, de mindhárom nap autószerelés volt a fő program.

Kezdtük szombaton Baz Polskijával, végre összeraktuk, mert ki volt szedve a közdarabja fénymásolás céljából. Köszi Baz! :)
A hideg, meg a sok szívás kicsit elvette a kedvemet a szereléstől, de vasárnap újjult erővel álltunk neki Faterral az én autómnak.
Hétfő délután már az eredeti motrom (de jó is volt az! :) :) ) kikerült, és elkezdődött a motortér pucolás-festés.

Autóm jelenlegi állapota:
Lökhárítók, lámpák sehol sincsenek
Az eleje fémtisztára lecsiszolás után alapozó színű, a lég be és kiömlők ki vannak vágva.
A pótkerék helye szintén lecsiszolva, gittelve, alapozva és festve. A lepucolt hűtő már bent van a helyén, a csövezés a küszöb hátsó részéig szinte kész.
A motortér flexelve és kipucolva, ne tudjátok meg, mi minden jött ki onnan. <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/smile.gif"> És kifestve, bár még 1 réteg kelleni fog neki.
A motorba a perselyt leesztergáltattam, ez most jó is, mert az előzőt egy kicsit elmértem, és rendes anyagból van. A közdarabon kell még elég sokat igazítani, össze kell hozni a váltóval központosra, illetve a váltón is van némi játék: gumiharangok, második pucolás, olaj, stb.
És elvileg lehet is utána alátolni. A kereszttartó félig kész, az autó majdan esetlegesen visszaalakítható lesz 650-esre.
A vezetékelés lesz még érdekes, meg a fűtésről nem is beszéltem.
Elég erősen meg van célozva a dec. 3-as időpont, remélem addigra sikerül röfögő állapotba hozni.
Most viszont nincs autóm. <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/sad.gif"> <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/sad.gif">

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!