2005.12.22. Csütörtök

A hétvégén a változatosság kedvéért most is autót szereltem. <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/smile.gif"> Szombaton engedtem a csábításnak, és megvettem az 1.0-ás UNO-nak a hűtőjét ventistül. 95%-ig be van rakva, és pont olyan, mintha a Polskiba tervezték volna.
Megnagyobbítjuk egy kicsit a beömlőket, aztán meglátjuk hogy szuperál, de a venti már így is húzza át a levegőt a hűtőn. Amúgy lefestettem a hátfalat, egész jól sikerült, vettem Bis lököst hátra
, meg tartalék hardit, menesztőt.
Ja, meg bekötöttem végre a csomagtértető bovdenjét is. <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/smile.gif">
Illetve egy hirtelen jött ötlettől vezérelve felpolíroztam az újdonsült kézifékkaromat (köszi Gyula), és lelakkoztam. Tökéletes nem lett, de legalább a saját kezem munkája van benne. Azt is majd be kéne rakni.

A tegnap este is az autóm mellett telt el. Megnéztem hétfőn-kedden mit csinált Faterom, és büszke voltam, hogy ilyen Apám van.
A hűtő mostmár be is volt kötve, a be és kiömlő lyukak megnagyobbítva, és hátul is félig kész volt a motorstabilizátor, amibe genyó módon bele is kötöttem, úgyhogy csinálhatja újra. :(
A hűtőt még utoljára kikaptam, mindent lefestettem, mert képes nekem szétrohadni az egész autó. Tehát az eleje kész, kábeleket bekötöttem, lökhárítót (még sajnos csak a régit) felraktam.

Nemsokára próbáljuk a hűtőt, remélem ez 100x jobb lesz.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!