2006.04.18. Kedd

Újabb mozgalmas hétvége telt el.  :)
Pénteken még este fél 11 kor a kisautót políroztam, aztán irány Maros, Csajosmotort összerakni.
Gyuláék szülei valószínűleg eszkimók, mert szeretnek 10 fok alatti hőmérsékletben aludni, de ez sem, meg a kutyus szájszaga sem rendített vissza minket Lacival, hogy segítsünk a szegény ifjaknak összeszögelni (el****ni) a motort. Majd jót fogunk kacagni a beindításkor, reméljük nem robban nagyot.  :)
Aztán még Zsótival megsimogattuk az én motoromon a szelepeket meg a karbit a nagyobb teljesítmény, kisebb fogyasztás (fontossági arány 99% vs. 1% az előbbi javára) reményében.  :)
Szombaton pedig ellátogattunk Tökölre egy kis
egy kis autógyilkolásra. Szlalomon az első kanyar után valami furcsát éreztem a kuplungon, de gondoltam nem lehet akkora gond, hogy ne tudjam a pályát teljesíteni.
Ez az elképzelésem még akkor sem dőlt meg, mikor nem vette a sebességeket, mivel motorSPORTról lévén szó, betoltam erőből kettesbe, azt úgyis szereti.  :)
A tervem sikerült, imádta a kettest, csak aztán elkezdett csúszni a kuplung, nem értem miért, pedig 3000 alá nem nagyon engedtem a fordulatot.  :)
Végülis elfüstölt a tárcsa, ferrodol kb. annyi helyen volt rajta, mint egy tárcsafék betéten.
Úgyhogy a lelkes segítők letoltak a pályáról, kölcsönkértem egy trailert, amire félig felállva kiszedtük a váltót.  :) Addigra Baz is megérkezett a használt, de az enyémhez képest "új" tárcsával, és lehetett összetolni a kochit. Ha már arra jártam beraktam az egyik olasz hárdyt is, mert nem látszott túl egészségesnek, ami bent volt.
A móka végeztével időben vissza tudtam állni a második körre. De akkor már vizes volt a pálya, és rutintalan voltam (előtte is), így az idő nem sikerült valami fényesen.
2 perc 50valahányat futottam, kb. 15 mp-el rosszabbat, mint a kategóriám helyezettjei, dehát nem vártam mást 3 el****ett, túlcsúszott kézifékes kanyar után.  :)
Az események lezárásaként még kiszaladtunk a Hungaroringre is gyorsulni, gondoltam ahhoz már nem kell nagyon megerőltetni magamat, csak a gázt nyomom.
Mivel az időmérő computerrel gondok voltak, fel sem került a táblára az időm, még jó, hogy Zsolti figyelte mennyit mentem. 12,8-at futottam, mint Baz 1 évvel ezelőtt.  :)
Erre azért is büszke voltam, mert a múltkori időmhöz képest javítottam, és bekerültem a döntőbe, de onnan már hamar kiszórtak, bár kis szerencsével még helyezést is kapok. Mindegy majd legközelebb már nem szerszámokkal, vízzel, emelőkkel telepakolt autóval indulok.  :)
Azért vicces volt Ford Focust, meg 1.4 Unot alázni. :)  
Úgyhogy ennyi történt.  :) Fateromnak, Baznak, Emesének, Sanyinak, Zsótinak meg akit még kihagytam, köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok érte.
Ja, meg Gabenek köszönet az új ablakért.  :)

Csajosmotor Szerel a banda :) Mókás kulcsátadás Windows 126 Baz kacag Dönci polírozva 1 Dönci polírozva 2 Dönci polírozva 3 Dönci polírozva 4 Dönci polírozva 5 2006.04.16. Rádi kupa - Egy jó Ritmó 2006.04.16. Rádi kupa - Egy jó 500-as 2006.04.16. Rádi kupa - Éljen Gergő :) 2006.04.16. Rádi kupa - A természet lágy ölén (pont akkor szakadt szét a kuplung :( ) 2006.04.16. Rádi kupa - Racingra vár a Lelkem 2006.04.16. Rádi kupa - Tempós pálya volt 60-80 km/h, kettesben nyélen 2006.04.16. EVO gyors - Dönci vs. Ford Focus :) :) :) :) 2006.04.16. EVO gyors - Döntő

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!