2006.07.05. Szerda

A hétvégén Nosztalgia- és hobbyautós találkozó volt Balatonakaliban. Ez már asszem a 4. alkalom, amin ott vagyok. A hangulat a szokásoshoz képest is jó volt, mindenkinek köszönöm ezt a felejthetetlen hétvégét. :) Képeket lehet még találni a www.kep.tar.hu/dj1 helyen, illetve a www.skodaklub.hu oldalon a főmenü/galériák címszónál.
Illetve teljesült egy régi vágyam. Mikor Somával, meg Gyuláékkal mentünk Rönófelnit venni, valahol Zirc környékén megálltunk egy szélerőmű parkolójában. Az autómat éppen akkor építettem át, és megfogadtam, hogy a hegytetőn lévő murvás parkolót egyszer még ki fogom használni. :)

Tök jó, ma beértem a melóhelyemre, eldurrant az egyik vízcső. Sztem 3000 Ft/méter áron kicsit drága ahhoz, hogy ne bírja a strapát. Mindegy, ezt élveztem. Tegnap meg megállapítottam, hogy ismét meghalt az egyik hátsó kerékcsapágyam, most éppen olyan hangja van, mintha a villamos csúszna a sínen. :D Igazából nem értem, miért, mert én kímélni szoktam az autót, és télen a hóban is csak egyetlenegyszer csúszott meg. Legutóbb a csapágyat 8 hónapja cseréltem, de büszke vagyok rá, mint az állat, hogy megint szétbasztam. :D :D :D :D :D :D

Kondenzcsík Már ahogy ránézek, attól kiráz a hideg. :) Májki trabijával A társaság Két jóbarát autó Szívem legkedvesebb Trabijai Csótival az úton A kempingben Zircen jóllakottan (legalábbis én :D )

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!