2006.11.06. Hétfő

Szombaton kb. 6 órán keresztül pucoltam, és políroztam a Ladát, viszont meg voltam elégedve az eredménnyel. :) Eltüntek a díszlécek, a foltok nagyrésze, szép kasztniszínű lett az alvázvédővel beködölt küszöb, stb. Ennek örömére gondoltam, hogy a Polski "szerencsés" szerelése után ezt is feltöltöm fagyállóval, hát nem így lett, mert rutintalanságommal kiszakítottam a leeresztőcsavart a hűtőből. :) :) Így hűtő ki, hőlégfúvóval megforraszt, majd vissza, akkor már rutinból. Megállapítottam, egész kellemesen lehet Ladát szerelni. Bár a fűtés nem olyan, mint mikor megvettem, de valszeg a fűtéscsappal lesz valami, de ez majd egy következő epizód, folyt köv. :) :) :)
Sufnipolír Tükör Már csak a 2000-es Fiat motor hiányzik belőle... :)

Kommentek

VadMacs

KG mint Ladagyilkos. Még mindíg nehéz megszokni... :D
Ezzel jössz majd bakonybélbe?

Törölt felhasználó

Holla!Nagyon szép lett. :) A Ladás korszakomban én is jártam már így a hûtõvel.De nekem mindíg a hûtõs javította meg. :)

kissefa

Szép ótóóó :D :c)

Törölt felhasználó

Hát igen, pöpec kis verda. :) El tudnék képzelni rajta egy Supermirafiori emblémát és egy Abarth szélvédõcsíkot. > ;) :c) :) Szerintem már mehet is bele a kétezres FIAT motor ötgangos váltóval. :D Repesztene az érdi lejtõn! :)

KeMa

Remélem a 2ezres motor csak vicc :D

Nagyon szép az ótó! a Krómrészek kaptak krómtisztító polírt? :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!