2007.04.25. Szerda

Már 2 hete nem láttam a Kisautót, kezdenek előjönni az elvonási tünetek (a remegés mellett már lerágtam 2 porcot az egyik ujjamról).
Állítólag már föl van pöttyözve az orra. Az elemek nem stimmeltek, sokat kellett variálni, alakítani. A homlokfallal, sárvédőkkel nem volt gond, inkább az alattuk lévő dolgokkal. Hétvégén végre megláthatom, már alig várom.

Közben valamelyik nap voltam gépkönyvezésen érdeklődni, úgy néz ki kérvényt kell beadjak az MNASZ-hez, hogy engedélyezzék a gépkönyvezést, mivel nem felel meg teljesen annak a szabálynak, hogy a forgalmiban lévő márkájú motornak kell az autóban lenni. Tehát vagy gépkönyveztethetek, vagy sem. :(

Vasárnap meg voltunk kint a Rakparti szlalompartyn. Nagyon sajnáltam a Póckit, mert biztos ki szeretett volna menni szaladni 1-2 kört. Meg magamat is, mert néhány veretésnél szabályosan kirázott a hideg. :) :) :) :)
Íme 1-2 fotó:

Csövitrabi Gyulának fotóztam 3000ccm, V6, nitro :DDDDD Vágott szvift Ez se csúnya... ...de ez a legszebb. :) Lehányt Trabi Nem tudok betelni vele A lányok ilyeneket fotóznak a szlalomversenyeken :) Felirat a javított sárvédőn: Ki mondta, hogy tudok vezetni? :) Baz trükközik és akciózik Balázs bringája. Gyönyörű.

Kommentek

obrotka gyula

csinos, de az enyém szebb lesz. :) :) :)
amúgy amit akkor láttunk, amikor lerobbantunk, az csinosabb volt. :) :)

Tibee

Az a "lehányt Trabi" az naggyon durván néz ki. Tetszenek a kifordított bütykös felnik a bütykök nélkül na meg a vágott teteje. Nekem nagyon bejön. :)

KG

obrotka gyula #4047:
Gondoltuk. :D :D :D :D
Mikor robbantunk le?

Tibee #4048:
Elég csinos volt, és szerette a kanyarokat is. ;)

KeMa

Az "Ez se csúnya.." képaláírásos gépjárómû gyakran felbukkan az Emil cukrászdánál Pilisvörösváron. Közhasznú információmat hallottátok :D

obrotka gyula

KG #4049:
tudod, amikor áttoltuk a polskit a felüljárón és majdnem belehaltunk. :)

KG

obrotka gyula #4062:
Jaaaajjj!
Azt próbáltam kitörölni az emlékeim közül, de nem sikerült. Köszi! :)

És ez nem az a Szuzuki volt?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!