2008.02.25. Hétfő

Ismét voltam GÉPMŰHELYben, és el is hoztam a cuccaimat.
A hengerfejem fel lett újítva, 1mm-t síkolva, illetve a blokkból húztak még le egy picit, hogy tuti sík legyen.
A blokkot elvittem homokoltatni, illetve a többi cuccot üveggyöngyöztetni. A végén a motor kapott egy alapozást, fekete bázist, és matt lakkot. Remélem bírni fogja a festés.

Tegnap munka közben a barátaim addig hívogattak, amíg el nem mentem Velük a szoborparkba. Élmény volt, és nagyon szép idő.

A kirándulás és a blokkfújás után úgy döntöttünk, hogy kiszedjük Réka motorját, hogy kicseréljem harmadszorra is a szimmeringet, de kiderült, hogy nem amiatt ömlik belőle az olaj. Amikor felperselyezték a veztengelyt a gépműhelyben, új záródugókat gyártottak a blokkba, és azokon át spriccel az olaj, mivel nem zárnak jól... Hurrá! :( De legalább megvan a hiba. :)

Rengeteget fotóztam a hétvégén. :)


Ma pedig Hollóval bontóztunk 850-es termosztátházat, illetve Lacinál (Polimpex) vettem 1-2 használati cikket (tömítések, stb.)

Ui: A 13. képen Zsoltinak nem volt hányingere. :D
Gépműhelyből Szép lett a pucolás után Festékek díszcsomagolásban Alapozva Apróságok is levédve Fekete motor :) 100GL Techno Üveggyöngyös szirszarok. :) Réka motor kiszedve Réka lenyúlta az eladásra szánt üléseket :) Szerintem nagyon csinos! Baz szerel a szoborparkozás előtt Két kisautó Sáros-mattos Ettünk is :) Szoborparkban komolyan. :) Rejtőzködők No comment 100-asok? :D Balázs manó Csótiék :) Főtengely??? :D Volt látnivaló. :o) :o) Cipők Zsolti telefonálást imitál, Orsi bezárja :) Jól sikerült kép :D:D:D:D:D Baz trabizik. :D:D:D Szép. :) Zsolti szerel :) Aranybarna srácok szerelnek az utcánkban. :D:D:D:D

Kommentek

obrotka gyula

Nem az olaj sprickol a lukon?? :) :)

KeMa

Hehe a Katonás feliraton ottvan két PacMan :D

KG

obrotka gyula #14791:
Nem gondoltam, hogy valaki elolvassa. :)
Köszi, javítottam. :)

KG

KeMa #14794:
:D

Dömi

JÓk a képek :)
Az ott a képen a szélvédõm? :)

KG

Dömi #14804:
Igyekeztem. :)
Igen, azon húztuk ki a motort a kocsi alól. :)

Törölt felhasználó

Jó képek! A végén a motortérben gugolós szerelõs kép üt! :D :D .

Marczin Róbert

Kilencccázas, vagy Nyócccccázas motor lesz abból, ami a gépmûhelyben van? :D
Amúgy király képek. Persze minket már fel sem hívtok, hogy baráti szobor látogatás lesz.... nem gond, értünk mi a szóból.... ;) :D :D :D :D :D

KG

Polski #14806:
:D

Marczin Róbert #14823:
Nem tudom, ahogy sikerül. :)
Bár most vettem hozzá 850-es termosztátházat, úgyhogy végleg nem tudom. :D :D :D :D :D :D :D

Balu szervezte. ;) Amúgy meg hívtunk csak egy autómata azt mondta egyfolytában: "Üdvözlöm! Ön az utcán ivó, ürítõ hontalanok klubját hívta. Sajnos minden vonalunk foglalt, kérjük várjon!"

Marczin Róbert

KG #14879:
Hm... lehet. :D :D :D :D :D :D

Ata

A szoborpartk érdekes hely. Egyszer egy diósdi szobrász-festõmûvésszel (Kozák Attila) jártuk be - útban Diósdról Tokajba, egy tárlatnyi mûvével - s élményszerû történeteket mesélt némelyikdarabról. Iparitanuló korába a szaladós fickó (azt hiszem Baz annak a lábán áll) a jobb kezében tartó valaminek a készítésében részt vett a faszi. Érdekes folyamat volt...

Ugyanakkor aranyos leírás.. :D Kicsit arra emlékeztet amikor alsóba fogalmazást írtunk a kisdobos táborról.. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!