2008.06.09. Hétfő

Talán nem áll annyira messze az autóktól a drótszamár, ezért merem ide feltenni. Ha más nem, azzal is indokolhatnám, hogy az autómon végzendő technológiákat tökéletesítettem rajta. :)
A lényeg, hogy ha már polskim nincs egyelőre, kicsit kicsinosítottam a bringámat, meg mint utólag kiderül, nem ártott egy kicsit rendbeszedni sem.
Milánnak ezer köszönet a szétszedéses-összerakásos segítségért, nélküle még mindig próbálnám a pedálagyat betekerni. :D :D :D :D
A vázról a festék kromofággal le lett marva, utána kapott egy kis homokszórást, és végül mattfeketére szintereződött. A teleszkóp a kromofágos fürdő után polírozódott.
Egyébként új fékpofák lettek felszerelve, csapágyakat átzsíroztuk, kerekeket Milán kolléga kicentírozta, és még sok apróság.
A vége egy stabil, nem kotyogó-lötyögő bringa lett, amely igencsak tetszetős a számomra.
Eredetileg metálkék volt, itt fémtiszta A kromofág és a csiszolószivacs csodákra képes Utazik a szinterezdébe Elkészült a porszórás A szétszedett teló kiindulási állapota Kromofágozáskor érdemes dörzsölni valamivel (pl. mosogatószivacs) Polír előtti csiszolás Az egyik láb készen Nem tökéletes, de megfelel Patkó Minden megvan az össszerakáshoz Alkatrészhalom Milánnál Egy adag kormány A teló bele Milán szerel :) Eddig azt hittem fekete a fogaskerék :) Kárbon (köszi Milán!) Naéshát a végeredmény!!!!! Az első kör után Pihennek a drótszamarak
KG @ . Címkék: bringa . 9 komment

Kommentek

CsuTee

Máá belementél egy tyúkk szarba..szégyeld össze magad :P

Buszos Petya

Valami ilyesmit kéne csinálni az enyémmel is, tervben is volt, csak aztán összetörtem szegényt. Pedig a leggyorsabb és legolcsóbb közlekedési eszköz a bringa...

Törölt felhasználó

Buszos Petya #19397:
Jaja, én is azzal járok munkába, meg a városban minden kisebb távra.. kicsit hosszabbakra BKV, csak oda meg nincs bérletem, így nem annyira gazdaságos.. lényegében hétköznap nem is használom az autót.

Marczin Róbert

hbarby #19417:
Hmm... akkor te ilyen hétvégi sofõr vagy. ;) > ;) :) : o) :D :c)

hollo

Marczin Róbert #19420:
Azok a legjobbak :) nem tudtad?

Tibee

Ezzel jössz majd velencére? Ha bevállalod, akkor én meg Babettával. :D :D :D :D :D :D :D

Törölt felhasználó

eh,nm majd szólj ha kell vmi

KeMa

Tibee #19447: áááááááááá

KG, gyere ezzel plííííz! :D Meg akarom nézni, ahogy Tibeee lejön babettával Velencére :D

Lajoska

Tibee #19447:
Én meg mögötted megyek Benõvel, és végigröhögöm az utat. :) Fõleg az autópályás részt. :) :D :c)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!