2008.06.20. Péntek

Mivel régen írtam az autómról érdemileg, ezért itt az ideje a blogolásnak.
Egy hónap alatt csak pár dolgot raktam bele, de az elképzelésekből nem akartam engedni, így csak idáig jutottam sajnos. Picit a kedv is alábbhagyott, de most úgy érzem visszajött, mert volt egy kis sikerélmény: Nagy örömet okozott, hogy tegnap véglegesen a helyére került a fényszóró, és a fékfolyadék tarály. :) Így megint talán egy haladósabb hétvége elé nézek. :)
Fényszórók bent (Gyula tuningolta őket :) ) Fékfolyadék tartály Kábelköteg egyelőre csak bedobva Áramtalanító (az első dolog volt, amit beraktam :D ) Fekete patent :D:D:D Motor nélküli ablakmosó zacsi (a motor plusz súly :) ) Régi fajta spricni Üregvédett kardánalagút :D Km óra spirálja, csomagtér nyitó :D:D:D:D

Kommentek

Horváth András

Vigyázz Gábor, kezd autó formája lenni a kis zöld kasztninak!!! Vegyél vissza!!! :D
Miért van X a fényszórón? Nem lesz rajta se szempilla, se gummmi? :)
Mi az a piros izé áramtalanító névvel? :O
Hétvégén ugye beteszed a motort??? :D

KeMa

Horváth András #19802: azért van az X a fényszórón, mert a pályaversenyeken ez a szokás. Ha netán kitörne, az üvegcserepek ne repüljenek szanaszét.

Buszos Petya

Az áramtalanító helyesen leírva: "áramító". Emektoros papa is megmondta... :D :D :D

KeMa #19806: Meg azért, mert jó kis oldszkúl versenyautós látványelem. Ha ilyet látok (megfelelõ autón persze), akkor az alapból 100/40-es vérnyomásom 130/80-on van, és megindul a nyálelválasztásom. :D :D ;)

Laceeee

Azért jó az üregvédett kardánalagút, mert a sok kosz beleragad és nem lehet tisztán tartani ;)
KeMa #19806:
többet ne szólj be annak aki nem érti a poént...

CsuTee

Az a patent nagyon beteg : o) : o)

Horváth András

Laceeee #19815:
2/ ??? :O

THONY

Hát amikor láttam a verdát élõben, elképeztõen tetszett! Én kisem vinném, ha esik az esõ :D Mondjuk a sjátomat sem viszem :D :D
De nagyon jók azok a csövekbenne. Én egyetértek, azzal hogy nem kapkodja el, így mire készlesz minden új és tökéletes lesz. Szerintem jobb így, mintha az ember összedobja és utánna kezdi szépítgetni!!
Amúgy azt az áramtalanítót nem vágom, mire kell :D :(

KG

Horváth András #19802:
Igyekszem minél késõbb összerakni. :D :D :D :D

Fényszóró körül nem lesz semmi, a szempillától kicsit aranyos lesz az arca az autónak, amit egyelõre nem akarok, a gumi bigyót meg utálom, úgyhogy marad olyan, ahogyan kijött a gyárból. :) Meg amúgy is plusz súly ezek az alkatrészek. :)

Laceeee #19815:
Igen, ennek én sem örülök, de inkább legyen retkes, minthogy rohadjon. A vízcsövezés miatt túl sokszor nem szándékozom szétszedni az alagutat, így megpróbáltam tartós védelmet adni neki. Bár nem tudom, hogy mitõl védem, mert esõt jobb esetbe nem fog kapni.

CsuTee #19820:
:D :D :D :D
Lakatoláskor bepróbáltam a fényszórókat, és eltörtem az említett patentokból jópárat. Szerencsére Gyula kisegített, hogy legyen elég fekete. :D :D :D :D

THONY #19830:
Köszi a dícsérõ szavakat! :)

THONY #19830:
Horváth András #19802:
Áramtalanító kapcsoló (külsõ/belsõ) minden versenyautó kötelezõ tartozéka. A külsõ (ami a képen van) egy bovdent mozgat, ami pedig a belsõt kapcsolja ki-be. A beslõ áramtalanító kapcsoló megszünteti a teljes áramellátását az autónak, így borulás, baleset esetén ezt lekapcsolva nem áll fenn annak a veszélye, hogy elektromos szikra miatt kigyullad az autó.

THONY

KG #19952:
Mondjujk erre gondolhattunk volna :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!