2009.03.04. Szerda

Tegnap megállapítottam, hogy 'mennyi közös van bennünk', mármint a Polskiban és bennem. Ugyanis este mindketten magunk alá hugyoztunk. Én idegességemben, ő pedig azért, mert az egyik ledugózás a hengerfejen nem sikerült 100%-osra, és elengedte a hűtővizet. Történt ez hajnali fél kettő környékén, akkor elegem lett csöppet. :) OK: A hengerfejből kijövő fűtéscsövet még régebben eltávolítottam, helyét egy csavarral szándékoztam betömni. Elsőre jónak is tűnt, de a tegnapi hűtővíz feltöltéssel elkezdett szivárogni, majd a menet halkan megszakadt, amikor még próbáltam húzni rajta. :) A dolgot én csesztem el, mert nem volt belepasszoló a menet. Folytatás majd kiderül, egyelőre csak röhögök rajta. :)

Pozitív dolgok is történtek, Gyula hasznos segítségével tegnap felkerült a csomagtértető, persze miután a fűtőrendszert kompletten összepakoltam, becsöveztem, illetve az összes vízcsövezéses problémát áthidaltam.
Kis faragással felment a két oldalsó index is, illetve az elsőket lecseréltem sárgára, úgyhogy lehet ám anyázni. :D :D :D :D :D
Elkészült fűtésdoboz Szopatós fűtéscsap Beillesztett hűtés-fűtés Szivacsos csomagtérpánt Használatlan wcpapír Oldalsó index (jujdeszép! :D ) Szőrnek szánt fotttó Lassan talán autó lesz belőle A termosztát, kiegyenlítő tartály és a hűtő szerelmi háromszöge Jól alányúltam, úgy fotóztam Jól alányúltam, úgy fotóztam Közben Réka futóműve is alakulgat Már csak be köll építeni 1 szett futócsavar árányozva És végül 1 kép,amihez hasonlókat  a gépemet lenyúlva fotóztak a BARÁTAIM Aggteleken:)

Kommentek

VIKY-01

Hmmmm... ez csudaszép!!! :D Taliravaló bemutató mikor lesz??? :P
Gratulka hozzá!!

gylac

Szép lessz! :) Gratula! :D

obrotka gyula

Szupcsifantasztikus! :)

Kár, hogy nem maradtam végig, megnéztem volna az arcod, amikor maga alá huggyozott. :) :) :) :) :) :) :) :)

Laceeee

:)

Steveee

Ezzz igeeen! ;) :D De komolyan nemsemmi látvány. ;)
De ugye a gyári, narancs búrák maradnak rajta? :D Nekem azzal teccik. ;) Amúgy az oldalsó index miért van olyan közel a peremhez? (fejvakarós szmájli)
A fényszórók körül a gyári "keretek" maradnak végleg? :) Szempilla vagy esetleg gumi keretek nem lesznek?

hollo

Attol a sok dupla bilicstõl nem lesz nagy a plusszsúly?... :O A fûtõtest az szép, de a "csomagtér" eléggé káosz nég nem ?
Te sosem alszol ? :P és mondták már hogy ronda szõrös a ....hasad?

CsuTee

Öcséém, mennyi bilincset használtál eddig összesen? :D :D :D
Az a bõrös szõrös de undi :D

KeMa

CsuTee #30398: Hüleeeee! az egy házilag flokkolt köldök :D

Tibee

hmmmm... Elõször fura volt nari indexekkel. De megnéztem párszor, aztán egyre jobban tetszik ez a gyári külsõ. :) Az tuti, hogy ha így marad, akkor a sok ember egy hangos, furcsa hangú Polskinak fogja nézni, aztán meg ez a zajos Kisautó porig alázza a népet. :D

CsuTee

KeMa #30399:
Fúúh elég szar munka akkor :D :D

KG

VIKY-01 #30370:
Ha most az autómat véleményezted, és nem a Robi köldökét, akkor köszi! :D

Te kocsid hogy halad?

gylac #30371:
Köszi! :)

obrotka gyula #30372:
Addigra már nem tudtam nevetni, mert elég fáradt voltam, hiszen körbeszaladtam vagy 30x az autót, néztem, hogy melyik légtelenítõnél folyik már a víz. A tócsa a kocsi alatt így is a kiömlött hûtõvíz. :)

R. István #30376:
Köszi!
Index egyelõre marad, de majd látni kell napsütésben.
Oldalindex nekem is feltünt, pedig gyári az a lemez...
Fényszóró gumikeret nem lesz, mert utálom, szempilla meg valahogy aranyossá teszi a kocsit, az sem tetszik mostanság. Legfeljebb ilyen lesz: http://garageblog.net/image.php?image=18416&width=580 :D :D :D

hollo #30379:
Annyira már nem káosz a csomagtér, a vezetékeket kell még elrakni, akksileszorítás, meg a reléket felfogatni, és szinte már kész is.
Mindenhova dupla bilincset raktam, ahol nem peremes a csõ. Szívtam már eleget a leesett vízcsövek miatt. :D :D :D :D

CsuTee #30398:
Sztem 30-40 biztos van. : o)

Tibee #30414:
Meglátjuk, még alakul az izlésem. Felnivel ültetve kellene látni természetes fényben, majd úgy adja magát.
De ha nem tetszik, akkor bármikor cserélhetek fehérre, zöldre, kékre, piros-fehérre, stb. :D

Steveee

KG #30439:
Mit kell rajta látni napsütésben? :D Így szép és kész :D :D Vagy napsütés hatására megváltozik a színe? :O :D
Amúgy nagyon tetszik a 7.-8. kép, mert olyan "gyárias" kinézete van és nekem meg azok tetszenek elsõsorban. :) Ezért tetszik pl. a kislökös is az autódon. ;) Apropó, az is fog majd valamikor fekete fényt kapni?

Horváth András

A csomagtérajtó zsanérjához van testelve az akksi? Jó ötletnek tûnik, pont valami jó megoldáson gondolkodtam, amivel kiküszöbölhetem, amit eltosztak az enyémen. :)

Azt hiszem kezdek hozzászokni ehhez az elvetemült poor/minimál/hogy is híjjam tuninghoz, ami nem is tuning, épp ezért jó. Gyári arc, polírozott felnikkel, ültetve... asszem tetszeni fog, pedig sosem gondoltam volna. :) :) :) Milyen motor is lesz benne? :O :) (Szempilla azért kéne a szemeire! ;) )

Csomagtérben lesz még valami takarókárpitozás, vagy marad az is minimálban? :)

Látom Robi megpróbált harcsabajuszt növeszteni a köldökére is, de nem sikerült. :)

KG

Napsütésben teljes egészét látva a kocsinak derül majd ki számomra, hogy jó-e az, amit csináltam. Így a garázsban félhomályban, fénycsõ mellett kb. 163,5 centirõl tekintve a kocsit nem adja ki nekem az összhatást.

A kislökösön még filózok. A tartóit biztos, hogy szintereztetem, de amúgy nem rajongok a fényezett lökhárítókért, bár ha matt feketét kap, az talán nem látszana rajta. Egyelõre tesztelem az elsõt egy foltban, hogy a rendszeres mûanyagápolózás javít-e a jelenlegi helyzeten. :)

Horváth András #30453:
Testelést így oldottam meg, mivel a gyári helyre nem került vissza a behegesztett anya. :)

Ez a "minimál tuning" kifejezés tetszik. :)
Amúgy biztos még alakul majd az izlésem, kicsit fosok tõle, hogy hiányozni fog az agresszivitás a kinézetébõl a kocsinak, mint ami régen volt. (http://www.garageblog.net/blog/kg/1261 utolsó 3 kép jó összehasonlítási alap) De valahogy hiszem, hogy az ültetés fogja megadni azt, ami most még hiányzik belõle.

Csomagtérbe üvegszálas hûtõdobozt tervezek flockolva, egyébként meg lesz majd valami nagy pokróc, amibe a szokásos szerszámosdobozokat csomagolom. Esetleg egy gyári szõnyeg flockolva...

Robinak ez a szõr a popójából lógott elõre. :D

Ui.: Szempilla nem kell. :D

KG

KG #30478:
Javítás.
Hûtõdoboz= hûtõ köré épített takaródoboz, nem fagyasztóláda. :)

obrotka gyula

KG #30478:
Röhögni fosz, de tudod mitõl agresszív a képen a kocsid?
A rendszám hiányától. (No meg az ültetéstõl.)
Valamikor megmutatom azt a képet, amit mondtam a garázsban. Na ott sincs rendszám. :)

Horváth András

obrotka gyula #30486:
Meg azért a sötétített ablakok is elég sokat adnak az arcának. :)
Rendszám hiányát úgy érted, hogy nagy helyett kicsi rendszám lesz elöl?

Buszos Petya

Porig ültetve atomzsírállatkirályság lesz. A végleges képen sokat fognak alakítani még a felnik, meg az ültetés, úgyhogy nem kell elhamarkodottan ítélni. Jó lesz ez.

KG

obrotka gyula #30486:
Mondjuk ebben is lehet valami...

Horváth András #30497:
A rendszám teljes hiányát érti alatta. :)

Buszos Petya #30506:
Remélem. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!