1 év távlatából

A Bencepolskin túl sok újítás nem történt az elmúlt évben, inkább találkozókon való részvételben lelte örömét. Azért pár apróságról tudok blogolni, ami inkább ilyen össze-vissza írás lesz, és nem is feltétlenül az autóhoz kapcsolódik.

-Teremgarázs:
Év végén jött az izgalom, hogy kiraknak a parkolóhelyemről a mélygarázsban, mert új tulaja lett. Az új tulaj persze szerette volna újra kiadni, persze nem annyiért, ami nekem kedvezett volna. Úgyhogy pár nap alatt lezavartunk egy olyan lépést, amin már régóta gondolkodtunk: Megszereztük az egyetlen parkolóhelyet a mélygarázsban, ahova nem állhatnak mellém 2016.12.30-án :)

-Síküveges fényszóró:
Polskihoz elkezdték ezt árulni Lengyelországban. Beszerlése igényel egy kis kreatívitást, de miután bent van, egész jól üzemel, fényeloszlása is használható. Külalakra még nem döntöttem el 100%-ig, hogy jobb, mint a gyári. Olyan érdekes, de nem úgy, mint a csúnya lányok arca. Lehet úgy leszek vele, mint a hátsó szélvédő légterelővel, fél évig használom, majd fél évre a garász sarkába kerül, majd ismét vissza. :)

-Akku:
Érett már a dolog, hiszen az 5 autómhoz volt 2 működő akksi. Exide Premium mellett döntöttem. Vizsgáztatásra ideiglenesen a sárgában szolgált, majd elfoglalta végső helyét a Bencepolskiban, hiszen azt használom a mindennapokban, meg a muzsika is abban van.

-Lengőkar csere:
Ez a legfrissebb dolog. Tudtam, hogy nincs szép állapotban a jobbos lengőkar, de szerencsére a múlt hétvégei Lengyeltali előtt átnéztem a kocsit, és akkor úgy gondoltam, hogy rögtönzött csere lesz belőle. Nem lett volna szerencsés így elindulni.
A tali amúgy szupcsika volt, és hazaérkezve kivételesen úgy rámoltam ki a kocsit, hogy látszódjon mi fért bele a szokásos szerszámokon, pótalkatrészeken túl. Mondjuk az kemény. :)

De beszéljenek a képek így vegyesen...
 

Tavalyi Lengyelország Gyula kocsijával a szélen Teremgari Síküveg Ez a kép kiakasztott :) Makettos kép csak úgy Az akku beszerelésre vár A kipu olyan csúnya, hogy nem vár beszerelésre... ...viszont szobadíszként jól funkcionál :) Michael tuningéknál vendégségben Lengőkar kivéve Rohadjon meg! Póckis dorkó (Nyuszinak köszi a segítséget!) A barátaim úgy gondolták, hogy ezt tortaformában is elkészítik :) Itt jártunk a hétvégén Best wheel of the meeting Paprikavodka :) Így működik a karbi Ennyi cuccot lehet elhozni Polskival egyszerre :) Hazafelé valahol Szlovákiában

Kommentek

Karki

Jól sejtem, hogy az a 140 Panda hengerfejjel sikerült? :)

KG

Rosszul sejted. Lejtővel sikerült. :)

Karki

KG #56444:
Jó hosszú lejtő lehetett. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!