Vettem vasat! Jah, nem. Lett gyerekem! :)

Az első és legfontosabb újdonság, hogy kisfiam született. Krisz szinte null kilométeres, még bejáratós, így sokat nyikorog, de lassan beolajozódnak a folyamatok.
Ő van most a középpontban, tehát jóformán semmi idő mostanában garázsolni, de legalább már megvan, hogy ki fogja örökölni a sok vasamat.
:)

Ezen kívül a többi dolog mostanában eltörpül, de azért csak röviden a mélygarázsos parkolóhelyről, hiszen azon kívül az autók üzemelnek stabilan.

-         - A parkolóhelyünk alatt kialakítottam egy remek tárolót. Erre nagy szükség volt, mert a lakásunkból kiszorított sokmindent az új gyerekszoba, illetve praktikus is, mert autóalkatrészek is férnek ám oda bőven. :)

-         - A tárolóhoz szerszámok kellettek, és itt elégeltem meg, hogy nincsenek rendes gépeim, így elkezdtem a kört egy fúróval és flexszel.

Plussz 1-2 kép még hozzájön a bloghoz. de az autók terén nemsoksemmi történ mostanában.

Jah tényleg, mégis van új négykerekű a családban Anygaszállítás a tárolóhoz A tároló kupis, de ez senkit nem zavar :) Szerszámozás Makika Kellékek Ez a fotó pár hétig telefon háttérkép is volt nálam :) Egy jó polskizós nap Krikó első kisautója. Köszi Bence!

Kommentek

Kopányi Sándor

Gratulálok! Itt is! Makita termékek 3 évre kiterjesztett garanciájához regisztráltad a gépeket? Csak szólok, ha a boltos nem mondta volna.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!